Lid worden van de coöperatie Udenaar de Toekomst

Udenaar de Toekomst (UndT) streeft naar een samenleving die bruist en mogelijkheden biedt om talenten en betrokkenheid te benutten. Waarin hulpvragen van Udenaren serieus worden genomen en maatschappelijke initiatieven en vrijwilligersactiviteiten worden ondersteund en begeleid. En waarin inwoners worden betrokken bij beleid en besluiten.

Meedoen met ‘Udenaar de Toekomst’
In 2018 zijn we gestart met onze ‘coöperatieve inwonerbeweging’ wat meer handen en voeten te geven. Er zijn zoveel initiatiefrijke Udenaren die ideeën uitwerken en plannen uitvoeren. Door samen een coöperatie te vormen kunnen we elkaar versterken, elkaar ontmoeten en gezamenlijk tot mooie dingen komen. En is ieder lid het gezicht van de coöperatie Udenaar de Toekomst.

Waarom lid worden?
De coöperatie wordt gedragen door iedereen die actief is binnen Udenaar de Toekomst of een warm hart toedraagt. Veel inwoners hebben de afgelopen jaren hun inzet of betrokkenheid al getoond. Door je registratie als lid kunnen we je ook de formele zeggenschap geven die daarbij hoort. Pas dan wordt het een krachtig geheel. Daarmee krijgen we ook richting externe partijen meer slagkracht om dingen mogelijk te maken. En kunnen we Gezamenlijk optrekken om Uden nog Groener, Gezonder, Gezelliger en Gastvrijer te maken.

Wat kost het?
We vragen geen geld. Je inzet in doe- en denkkracht is voldoende en beperkt zich tot wat je wilt en kunt inbrengen.

Wat merk ik van mijn lidmaatschap?
Je wordt op de hoogte gehouden van wetenswaardigheden op het gebied van bestaande en nieuwe burgerinitiatieven, activiteiten en bijeenkomsten die we organiseren. Als lid kun je meebeslissen over de activiteiten van de coöperatie. Minimaal 1 keer per jaar word je uitgenodigd voor de Algemene Leden Vergadering. En, niet te vergeten, je geeft ermee aan dat je inwonerbetrokkenheid een warm hart toedraagt.

Lid worden?
Dat kan door het digitale aanmeldformulier in te vullen.
Wil je eerst meer informatie of heb je nog een vraag? Bel met 06-29426797 of mail naar info@udenaardetoekomst.nl.