Initiatiefnemers die zich bij ons gemeld hebben kunnen het kantelhuis reserveren voor vergaderingen, overleg, kleinere bijeenkomsten, eenmalige workshops, enz.  Ook voor opstartende activiteiten kan het kantelhuis een jaar lang gebruikt worden om uit te proberen of een initiatief ook na een jaar zelfstandig verder kan.

Hieronder kun je zelf de gewenste ruimte en datum/tijd kiezen. Je kunt dan ook zien of de ruimte beschikbaar is. Je ontvangt direct een mail dat de aanvraag ontvangen is en de definitieve goedkeuring volgt zo snel mogelijk. Heeft u specifieke wensen of vragen over uw reservering, kunt u contact opnemen met Eduard Bakermans via 06-24411941 of kantelhuis@udenaardetoekomst.nl.

Heeft u een reservering gemaakt en wilt u deze annuleren? Mail ons dan even, dan verwijderen wij de reservering. Wij verzoeken u om dit altijd te doen zodat de gereserveerde ruimte weer ter beschikking van andere initiatieven is.

Attentie!

Voor onze vaste gebruikers van het Kantelhuisje liggen er nieuwe sleutels klaar. Deze zijn verkrijgbaar via Eduard Bakermans (0624411941). De oude sleutels werken niet meer. Het is strikt verboden om deze sleutels op eigen initiatief bij te laten maken. Reservering voor het gebruik van het Kantelhuisje is óók een verplichting!

huiskamer

 

serre

 

vergaderkamer 1e verdieping

werkplek 1e verdieping