Initiatiefnemers die zich bij ons gemeld hebben kunnen het kantelhuis reserveren voor vergaderingen, overleg, kleinere bijeenkomsten, eenmalige workshops, enz.  Ook voor opstartende activiteiten kan het kantelhuis een jaar lang gebruikt worden om uit te proberen of een initiatief ook na een jaar zelfstandig verder kan.

Hieronder kun je zelf de gewenste ruimte en datum/tijd kiezen. Je kunt dan ook zien of de ruimte beschikbaar is. Je ontvangt direct een mail dat de aanvraag ontvangen is en de definitieve goedkeuring volgt zo snel mogelijk. Heeft u specifieke wensen of vragen over uw reservering, kunt u contact opnemen met Eduard Bakermans via 06-24411941 of kantelhuis@udenaardetoekomst.nl.

Heeft u een reservering gemaakt en wilt u deze annuleren? Mail ons dan even, dan verwijderen wij de reservering. Wij verzoeken u om dit altijd te doen zodat de gereserveerde ruimte weer ter beschikking van andere initiatieven is.

Kantelhuisje open vanaf 1 Juni

Ook wij gaan weer (beperkt) open voor vergaderingen. U kunt alleen gebruikmaken van de serre met een maximum van 7 personenen en de vergaderruimte op de eerste verdieping voor één op één gesprekken.
Tevens is er maar één ruimte tegelijkertijd ter beschikking om “kruisbestuiving” te voorkomen.
Wij zorgen voor de nodige hygiënische maatregelen en desinfecteren de ruimte met regelmaat. Koffie en thee is uiteraard ook beschikbaar, echter alléén met kartonnen bekertjes.

Voor vragen mag u mij natuurlijk altijd bellen onder nummer 06-24411941.

Let goed op uzelf en andere mensen in deze rare tijden!!!

huiskamer

 

Deze ruimte is tijdelijk niet beschikbaar ivm Corona

serre

 

vergaderkamer 1e verdieping

werkplek 1e verdieping

Deze ruimte is tijdelijk niet beschikbaar ivm corona.