Iedereen met een idee of initiatief die dit zelf (mede) verder wil brengen kan bij ons terecht. Maar ook iedereen die zijn/haar talent en eigen kracht wil inzetten bij het initiatief van een ander kan zich bij ons melden. Als je een idee hebt aangemeld nemen wij contact met je op over de mogelijkheden van hulp.  Meld hier je initiatief aan

Maar we doen meer dan alleen het begeleiden van initiatieven. Bekijk hier wat we nog meer kunnen doen

Bekijk hier de initiatievenmonitor

.

We werken samen met Ons Welzijn.

Samen met bewoners en samenwerkingspartners werken wijkwerkers van ONS Welzijn in en aan een mooie Udense samenleving.
We maken verbindingen tussen bewoners, initiatieven, organisaties en signaleren waar behoeftes liggen op het gebied van welzijn en leefbaarheid. We gaan uit van de passie en gedrevenheid van burgers en ondersteunen daar waar behoefte is.

.

– Joke Bloem
– Mary van Egmond
– José van Genugten
– Loes van der Heijden
– Willeke van der Heijden
– Alex van der Heijden
– Monique Vliexs
– Luka van Zutphen

De onderstaande initiatiefbegeleiders kunnen je ook helpen om je initiatief verder te brengen.

Eduard Bakermans
initiatiefbegeleider

Eduard is beheerder van het Kantelhuis, logistiek/catering vrijwilliger bij evenementen en organisator bij armoedeprojecten.

Email
Hennie Biemans
Initiatiefbegeleider
Hennie is o.a. bestuurslid van de dorpsraad Volkel
Email
Arie Cornelissen
Initiatiefbegeleider

Arie is adviseur overheids- en burgerparticipatie bij de gemeente Maashorst.

email
Ron Crone
Initiatiefbegeleider
Ron is maatschappelijk betrokken (geweest) bij oa: bestuur Wijkraad Patershoek, G1000, HCU, bestuur EnergieUden, ThuisWarm, bestuur CDA Uden, Schoolbestuur PCBS Marimba, SOW gemeente (PKN), Broodfonds, UOV de Kring, Ondernemersprijs Rotary, HAN Student company en NIVM.
email
Erwin Decates
Initiatiefbegeleider

Als beleidsadviseur en clustercoördinator bij de gemeente Uden ben ik betrokken bij allerlei zaken welke spelen op het terrein van leefbaarheid en burgerparticipatie. Is ambtelijke inzet noodzakelijk voor een bepaald initiatief, dan weet ik waarschijnlijk wel welke collega hierbij kan helpen. Maar misschien ben ik zelf wel degene die deze ondersteuning kan bieden.

Email
Inge Deckers
Initiatiefbegeleider

Inge is beleidsadviseur maatschappelijk vastgoed bij de gemeente Uden en betrokken bij wijk- en gebiedsactiviteiten

Email
Nico Ettema
Iniitiatiefbegeleider
Nico is betrokken bij IVN Uden, Stg. Vrijwillig Landschapsbeheer, Stg. Natuurorganisaties de Maashorst, D`n Hof van de Toekomst (permacultuur), ecologisch adviesbureau Ettema
Email
Annie van Genugten
Initiatiefbegeleider
Annie is initiatiefnemer Repair Cafe en betrokken bij Vrijwilligerscollege, Jong Ondernemen, Gebiedsplatform West, Platform Zorg&Welzijn N.O. Brabant, Netwerk beweging=welzijn ouderen, Toneelvereniging Naat Piek, Energie-educatie, educatie circulair en duurzaam en Maatschappelijk/Sociaal ondernemerschap
Email
Ferry Groenendijk
Initiatiefbegeleider en bestuurslid

Ferry is bestuurslid van de coöperatie UndT en tevens betrokken bij het Leercafé, de werkgroep Demos en Walking Football in Uden.

Email
Claus van Heesch
Initiatiefbegeleider

Claus is verbinder, werkzaam bij de gemeente Uden en betrokken inwoner. Hij is maatschappelijk betrokken bij: Nieuwe democratie: Udenaar de toekomst/G1000, de Ujese Kwis, Knoerissen carnaval en Uden Red Sox honkbal.

Email
Goitom Haileslasae
Initiatiefbegeleider

Goitom werkt voor ONS welzijn en Area en is contactpersoon statushouders. Hij is inzetbaar in de hele gemeente als er een initiatief is dat te maken heeft met statushouders.

Email
Frank Kersten
Initiatiefbegeleider

Frank is voormalig gemeenteraadslid voor D66.

Email
Inge Kuipers
Initiatiefbegeleider
Inge is betrokken bij de Herenboeren/Stadsboeren, de Vriendelijke Transformatie en Positieve Gezondheid/gezonde leefomgeving
Email
Hetty van Lemmen
Initiatiefbegeleider en bestuurslid

Hetty is bestuurslid van de coöperatie UndT en van Theaterspoor en binnen bestuur UndT naast algemene bestuurstaken vooral betrokken bij de communicatie van UndT.  

Email
Rob Lommerse
Initiatiefbegeleider en bestuurslid
Rob is bestuurslid van UndT en verder betrokken bij: circulaire economie, transitie & transformatie gebouw en gebouwde omgeving, energie van Udense bodem, sociale ondernemingen, Wonen & werken en DeLimes Rijnlandse waarden.
Email
Gerard Schönfeld
Initiatiefbegeleider
Gerard is maatschappelijk betrokken bij duurzaamheid en het sociaal domein.
Email
Monique Sepers
Initiatiefbegeleider
Monique is projectleider sociaal domein bij de gemeente Uden
Email
Ary Stuifbergen
Initiatiefbegeleider
Ary is maatschappelijke betrokken bij: Member of the board Vinci Foundation Nederland, Bestuurslid/Penningmeester Repair Café Uden, Bestuurslid/Penningmeester Fiets Forum Uden, Vrijwilliger Financiële Commissie MuzeRijk, Vrijwilliger bardienst Saturnus HC, Vrijwilliger bardienst Park Hoeven.
EmailWebsite Vinci foundation
Karin Thuis
Initiatiefbegeleider en bestuurslid
Karin is voorzitter van de coöperatie UndT, oprichter/bestuurder van Stichting Maison Unique en betrokken bij sociale kaart
Email
Kevin Veld-Heesbeen
Initiatiefbegeleider

Kevin is adviseur participatie en wijkgericht werken bij de gemeente Maashorst.

E-mail
Jos Wijdeven
Initiatiefbegeleider en bestuurslid

Jos is penningmeester en coördinator initiatieven van de coöperatie UndT en betrokken bij G1000, SamSam, verbinder, sociale kaart.

E-mail
  • Project: "houdoe, lege winkels"