Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

20 JAAR LIEDERENTAFEL UDEN.

Dit bijzondere evenement wordt gevierd op zondagmiddag 30 december 2018. De kerstversiering in de zaal verhoogt de sfeer op deze dag zo net voor oud en nieuw.

Liederentafel Uden is opgericht in 1998 door Riky Beks samen met Gerard Dortmans en wordt elke 4e woensdagavond van de maand gehouden. Aanvankelijk in Herberg Het Groenewoud, maar nu al weer 15 jaar in Eigen Herd Rooijsestraat 32 Uden.

De muzikanten op dit moment zijn: Niels Swinkels; hij is begonnen in september 2000 dus hij speelt al 18 jaar accordeon waarbij hij ook zingt en de algehele leiding heeft. Naast hem de tweede man op accordeon met zang Herman Nederhof. Hij begon op 22 januari 2014, dus bijna 5 jaar! Tim Tichelaar is de derde in de rij en begeleidt het duo op drums. Hij volgde Gerard Swinkels op, die ruim 7 jaar drummer was. Tim is begonnen 27 augustus 2014 dus al 4,5 jaar de vaste begeleider.

Gastvrouw op de liederentafel Uden is Betsie van Boxtel. Zij heeft het stokje van Riky Beks overgenomen in januari 2010 , dus nu al 9 jaar voor en achter de schermen bezig met het regelen van praktische zaken.

Het wordt een speciale meezingmiddag met vele herkenbare en ook  nieuwe nummers. De meeste liedjes zijn in het Nederlands, maar ook in het Engels, Duits en in het dialect. Meezingen gaat gemakkelijk, want onze liederentafel boeken liggen weer op de tafels.

Eigen Herd nodigt iedereen uit om deze speciale liederentafel – middag mee te komen vieren. U bent van harte welkom.

Aanvang: 14.00 uur. Zaal open : 13.00 uur.

Entree € 1,00.

Share This Story, Choose Your Platform!