Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op zondag 1 december wordt alweer het 27e Accordeon-Trekharmonica Festival in Eigen Herd gehouden. Het is al jarenlang een muzikale feestmiddag die je niet mag missen. Er komen gemiddeld zo’n tweehonderd mensen luisteren, kijken en vooral genieten.
Eigen Herd heeft een mooi open podium en goede geluidsinstallatie waardoor de accordeonisten goed tot hun recht komen. U kunt luisteren naar diverse optredens door meerdere goede accordeonisten. Zij worden begeleid door een ervaren drummer.
Aan het einde van de middag is er nog een prachtig optreden met zoveel mogelijk accordeonisten samen. Dit is altijd zeer speciaal, want zij spelen dan alsof het dak eraf moet!!!
Gerald en Piet Bettgens uit Oss zijn ook weer van de partij en komen hun collectie oude en bijzondere accordeons tonen. Erg leuk om te zien én te beluisteren.
Opgeven en inlichtingen: info@eigenherd.nl of bel Wim Abels 06 – 51278980.
Graag vooraf opgave podiumoptreden i.v.m. de indeling van de middag en vol is vol! Deze middag is een echte aanrader en een middag vol bruisende optredens. U bent van harte welkom.
Locatie: Eigen Herd Rooijsestraat 32 5401AT Uden.
Aanvang: 12.00 uur, zaal open 11.30 uur, entree € 2,50

Share This Story, Choose Your Platform!