Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Happen en trappen voor het goede doel. Gezellige fietstocht (25 of 50 km) voor het hele gezin met op zijn tijd een post met een hapje (spekpannenkoeken!) en een drankje.

Start tussen 10.30 en 13.00 uur bij Peelhonk, Oudedijk 44a 5409 AD Odiliapeel

Inschrijfgeld voor de fietstocht: EUR 4,00 p.p. (t/m 12 jaar gratis). Opbrengst voor het goede doel. Toegang tot feesttent gratis.

Tijdens deze fietstocht zijn er diverse posten met iets lekkers (bijv. de beroemde spekpannenkoeken) en muziek. Er is een leuke fotopuzzeltocht voor de kinderen (maar ouders mogen gerust helpen.) Na de finish wacht er in de tent bij het Peelhonk nog een hoop gezelligheid onder het genot van een drankje, hapje (bijv. hamburgers) en muziek. Het belooft weer een gezellige middag en avond te worden. De toegang tot dit feest is gratis! Niet alleen leuk voor fietsers, ook niet-fietsers mogen dit festijn absoluut niet aan zich voorbij laten gaan. Het is voor het goede doel en het is nog gezellig ook! (En natuurlijk houden we rekening met de Covid-19 maatregelen.)

Share This Story, Choose Your Platform!