I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Happen en trappen voor het goede doel. Gezellige fietstocht (25 of 50 km) voor het hele gezin met op zijn tijd een post met een hapje (spekpannenkoeken!) en een drankje.

Tijdens deze fietstocht zijn er diverse posten met iets lekkers (bijv. de beroemde spekpannenkoeken) en muziek. Er is een leuke fotopuzzeltocht voor de kinderen (maar ouders mogen gerust helpen.) Na de finish wacht er in de tent bij het Peelhonk nog een hoop gezelligheid onder het genot van een drankje, hapje (bijv. hamburgers) en muziek. Het belooft weer een gezellige middag en avond te worden. De toegang tot dit feest is gratis! Niet alleen leuk voor fietsers, ook niet-fietsers mogen dit festijn absoluut niet aan zich voorbij laten gaan. Het is voor het goede doel en het is nog gezellig ook! (En natuurlijk houden we rekening met de Covid-19 maatregelen.)

Peelhonk Odiliapeel
Oudedijk 44a
5409AD Odiliapeel
0618818460
peelmissietour@outlook.com

Inschrijfgeld voor de fietstocht: EUR 4,00 p.p. (t/m 12 jaar gratis). Opbrengst voor het goede doel. Toegang tot feesttent gratis.

 

Share This Story, Choose Your Platform!