Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Serviceclub Inner Wheel Veghel-Uden presenteert op woensdag 12 februari in Markant de feelgoed film ‘Pride’. De opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan de Stichting WensAmbulance Brabant, die met de inzet van vrijwilligers de wensen van zoveel mogelijk terminale patiënten vervult. Ze bieden terminaal zieke mensen de gelegenheid om nog één keer naar een favoriete of bijzondere plek te gaan.

Kaartjes bedragen 15 euro inclusief 1 consumptie. En zijn verkrijgbaar via ticketkantoor.nl/shop/filmavond2020IW, af te halen bij Markant of telefonisch via 0413-25 61 10.

Deze ontroerende Britse comedy is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de zomer van 1984. Margaret ‘The Iron Lady’ Thatcher is aan de macht en er wordt gestaakt.

Als een statement naar de overheid besluit een groep van Londense homoseksuele en lesbische activisten geld in te zamelen voor de families van de mijnwerkers. Maar er is één probleem: de ‘macho’ Unie schaamt zich voor deze ‘gay steun’. De actievoerders laten zich echter niet uit het veld slaan. Dat de twee groepen er uiteindelijk achter komen veel met elkaar gemeen te hebben zal natuurlijk geen verrassing zijn. Maar laat het aan de Britten over om van een redelijk voorspelbaar verhaal iets bijzonders te maken.

Share This Story, Choose Your Platform!