Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
Op dinsdag 25 april is er een benefietdiner in het Ontmoetingsplein Mellepark. Uit eten voor een goed doel! Voor €20,00 p/p schuift u aan om te genieten van een diner met Turkse gerechten, gekookt door wijkgenoten. Er is ook een “live”’ optreden van de zanger Anil Dural.
Anıl Dural is een Eindhovense gitarist en zanger met Udense roots en jaren aan podiumervaring. De verschillende settingen en genres waarin hij door de jaren heen heeft gespeeld, hebben geleid tot het hedendaags spelen van akoestische arrangementen van alternatieve rock nummers, gealterneerd met kalmere sferen en eigen werk. Deze laatste twee zullen benadrukt worden tijdens en dienen als (in het Turks gezongen) muzikale toevoegingen aan het benefiet diner bij Ontmoetingsplein Mellepark op dinsdag 25 april.
De gehele opbrengst is voor de, door de aardbeving getroffen, gebieden in Turkije. Reserveer snel via de mail: melleparkkookt@gmail.com
Het Benefietdiner voor Syrië staat gepland op dinsdag 9 mei a.s.

Share This Story, Choose Your Platform!