Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Boeken en bier proeven met de Pul en de Bibliotheek
Boeken en bier, dat gaat best goed samen volgens poppodium de Pul (Uden) en de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Dinsdagavond 11 mei organiseren zij speciaal voor jongvolwassenen en andere liefhebbers een livestream over bier en literatuur. Een avond gevuld met boekenpraat, het (thuis) proeven van verschillende speciaalbiertjes en live muziek.

Ronald Giphart
De meest bekende gast op dinsdag 11 mei is wellicht Ronald Giphart, die onlangs zijn boek ‘Alle Tijd’ uitbracht, een literair verhaal over zes vrienden die in hun studententijd een brouwerij beginnen. Bier is niet nieuw voor Giphart, die voor zijn boek de nodige research heeft gedaan en een podcast over bier presenteert. Hij komt vertellen over zijn boek, een bijpassend biertje en wordt geïnterviewd door Merel Kuitert, bibliothecaris en boek- en bierblogger, bekend op Instagram als Booksbeersandbeyond.

Muzikale intermezzo’s en brouwerspraat
De avond is niet enkel gevuld met boekenpraat. Lokale singer-songwriter Simone Kleinendorst zingt een aantal nummers en begeleidt zichzelf op de gitaar. Brouwers van Muifel en Sint Servattumus komen iets vertellen over het brouwen van bier én over het bier zelf, waarbij je zelf mee kunt proeven, en twee jongeren vertellen iets over het belang van lezen en het jongerenpanel van de NOBB. Kortom, een gevuld en gezellig programma, live vanuit Poppodium de Pul.

Kijk live mee!
Wil je dit niet missen? Aanmelden is niet nodig. Op dinsdagavond 11 mei gaan we om 20:00 uur live via http://www.livepul.com/boekenbier.

Meedrinken met de speciaalbiertjes?
Wil je meedrinken met de speciaalbiertjes die worden behandeld? Je kunt tot 6 mei het complete pakket bestellen bij Hello Bier of tot 11 mei in hun winkel in Veghel ophalen.

Share This Story, Choose Your Platform!