I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zondagmiddag 15 december is het alweer tijd voor een echt Brabants kerstoptreden van Kwartjesvolk. De titel van de show is: Alweer Kersmus! Het wordt een gevarieerde kerstshow met oude maar ook nieuwe liedjes en geweldig komische vertellingen zoals alleen zij dat kunnen. De mannen van kwartjesvolk gaan er dus zeker geen vrome kerstmiddag van maken, maar eentje met muziek, slappe klets, humor en een vleugje kerstmis.
Zij pakken uit met een groot scala aan instrumenten waaronder een accordeon, trekzak, gitaar, mandoline, tinwhistle, contrabas, banjo, wasbord, draailier, doedelzak en een viool met trommeltjes. Voeg toe een flinke partij humor en een cabareteske uitvoering van het Brabantse lied en het is feest. Zo hebben ze al duizenden mensen weten te vermaken.
Kortom, Kwartjesvolk staat garant voor een ouderwetse gezellige Brabantse middag, waar weer gelachen kan worden en het genieten zal zijn. U bent van harte welkom.
Locatie: Eigen Herd Rooijsestraat 32 5401AT Uden
Aanvang: 14.00 uur, zaal open 13.30 uur, entree € 6,50
Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Eigen Herd. Maar let op, vol is vol!

Share This Story, Choose Your Platform!