Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Het thema Onzichtbare Gevolgen staat centraal tijdens Café Brein op maandagavond 16 september in Uden. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie. Mensen met een niet aangeboren hersenletsel krijgen vaak te maken met zichtbare, maar ook met onzichtbare gevolgen die hun dagelijks leven beïnvloeden. Tijdens Café Brein zal Hans van Dam (docent en consulent hersenletsel, verpleegkundig specialist (neurologie) en publicist) een lezing geven over een veranderd leven door o.a. onzichtbare gevolgen van niet aangeboren hersenletsel. Welke invloed hebben deze gevolgen op het welzijn en dagelijks functioneren van mensen met NAH, maar ook voor hun naasten? We nodigen u uit om te komen luisteren en/of mee te praten.

Vanwege het toenemend aantal bezoekers van Café Brein willen we vragen of u zich wilt aanmelden en aangeeft met hoeveel personen u komt. Aanmelden kan tot uiterlijk 9 september. Voor de bijeenkomst in Uden kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: secretariaatthuiszorg@pantein.nl. Café Brein Uden is op Maandag 16 september van 19.30 – 21.30 uur (zaal open om 19.00 uur) in Muzerijk, Klarinetstraat 4, 5402 BE Uden.

In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een open en ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Revalidatiecentrum Tolbrug, Professionals in NAH en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl.

Share This Story, Choose Your Platform!