Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Gezelligheidskoor Uden vindt het fijn op zondagmiddag oktober, samen met Seniorenorkest Uden, een leuke middag te mogen organiseren.
U mag meezingen, genieten, luisteren, wat u maar wilt. Voor de echte muziekliefhebber een unieke kans om een gezellige zondagmiddag tegemoet te gaan.
Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur en de entree is gewoon gratis!

Gezelligheidskoor Uden is een gemengd koor van 39 personen. Zij treden veel op in verzorgingshuizen in de regio, muziek festivals en tijdens evenementen in Uden en omgeving.
Hun repertoire heeft een eigentijds nationaal en internationaal karakter, met muziek uit de jaren 60-70-80-90. Hiermee wordt een breed publiek bereikt.
Zingen is een gezonde inspanning, maar ook gezelligheid staat hoog in hun vaandel. Daarom is er na de repetitie, op maandagavond, nog tijd voor een fijn samenzijn. Ook worden er diverse gezellige avonden georganiseerd.
Het koor staat onder leiding van Ria Toonen. Kijk voor meer informatie op hun website: http://gezelligheidskooruden.nl

Seniorenorkest Uden
Seniorenorkest Uden bestaat sinds 2001 en is niet meer weg te denken uit de Udense ‘muziek-scene’. De 25 ervaren muzikanten komen uit Uden en omgeving en staan sinds 2 jaar onder de inspirerende leiding van dirigent Wim Mank. Hij weet de muzikanten zodanig uit te dagen dat het repertoire inmiddels met meerdere zéér gevarieerde muziekstukken is uitgebreid.
Seniorenorkest Uden speelt herkenbare muziek voor jong en oud. Hun repertoire is een goede mix van nostalgisch en modern, Hollandse hits en swingende evergreens.
Seniorenorkest Uden verzorgt ongeveer 20 optredens per jaar. Vaak in verzorgingshuizen in de grote regio, maar ook op een openluchtconcert, een muziekfestival en samen met bijvoorbeeld een koor.
Ook prijst het orkest zich gelukkig met hun vaste zangeres Mieke Derks (bekend van o.a. ’t Boekels Kwartierke). Het begeleiden van deze fijne zangeres is een extra uitdaging voor de muzikanten en zorgt voor een gevarieerd repertoire. De wekelijkse repetitie in de kantine van FC Uden bezorgt alle leden een muzikale en gezellige ochtend. Het orkest kijkt regelmatig uit naar nieuwe leden. Hun website is: https://senioren-orkest-uden.webnode.nl

 

Share This Story, Choose Your Platform!