Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
Het Corona Café is een online ontmoetingsplek voor volwassenen die met anderen in contact willen komen om te praten over wat corona met hen doet.
Het is een gekke tijd waar we nu allemaal in zitten. Deze heeft invloed op ons allemaal. Het kan fijn zijn om hier met anderen over te praten en je ervaringen te delen. Face to face is dit helaas niet altijd mogelijk en daarom is ONS Welzijn gestart met het Online Corona Café.
Het Corona Café is online, via Microsoft Teams. Je kunt dus thuis vanuit je veilige omgeving deelnemen. Het doel is om samen te praten over corona, ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen. Dus sluit jij ook aan en zien we jou online bij het Corona Café? Hopelijk tot dan!
Vanaf 12 februari eens per 2 weken op vrijdagochtend.

Hoe meld ik mij aan? Stuur een email naar coronacafe@ons-welzijn.nl . Vervolgens ontvang je een automatisch antwoord met informatie en de deelname-link. Op vrijdagochtend (vnaaf 12 februari) om 10 uur kun je op deze link klikken en zo kom je automatisch in het online Corona Café terecht.

Hulp nodig met online deelnemen? 088 3742525 of stuur een mail met je vraag naar bovenstaand mailadres. Je ontvang antwoord binnen een week. Ingrid & Myrna zijn gastvrouw van het Corona Café Online op vrijdagochtend.

Of kopieer hier direct de LINK naar MS Teams – Corona Café

Share This Story, Choose Your Platform!