Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Gratis cursus leer werken met de digitale overheid
In kleine groepen en op een rustig tempo

In Bibliotheek Uden start op maandagmiddag 16 maart de eerste les van de cursus ‘Digitale overheid’. Tijdens deze cursus leer je stap voor stap en in kleine groepen hoe je via internet zaken regelt met de overheid.

Overheidsinstanties versturen hun berichten en verzoeken steeds vaker digitaal. Ook verwachten ze in toenemende mate van burgers dat zij informatie digitaal aanleveren. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het digitaal regelen van jouw overheidszaken, volg dan de cursus ‘leer werken met de digitale overheid’.

Inhoud cursus
Deze gratis cursus bestaat uit drie bijeenkomsten. De lessen vinden plaats op maandagmiddag 16 en 23 maart en 6 april van 13.30 – 16.00 uur.
In kleine groepen leer je stap voor stap hoe je veilig overheidszaken afhandelt via internet, bijvoorbeeld hoe je betrouwbare informatie vindt en hoe je een digi-d aanvraagt. Tijdens de cursus werk je op computers van de bibliotheek.

Praktisch:
De cursus is bestemd voor mensen uit de gemeente Uden die al wel een beetje met internet kunnen omgaan.
Moeite met internet? Start dan met de beginnerscursus Klik &Tik bij de bibliotheek.
Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om deel te kunnen nemen.
De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten en is gratis, het bijbehorende cursusboek kost € 15,-. Te betalen op de eerste cursusdag.
Er is plaats voor max. 8 deelnemers.
Wilt u deelnemen? Meld u vooraf aan bij de Bibliotheek Uden.
Dat kan aan de balie maar ook telefonisch: 0413-263101.
Voor vragen over de cursus kunt u contact opnemen met John Boeijen of Yvonne de Groot.

Share This Story, Choose Your Platform!