Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, een reis boeken, bankzaken regelen…bijna alles gaat tegenwoordig via internet. De cursus Klik & Tik helpt u beter gebruik te maken van deze nieuwe mogelijkheden.

De cursus bestaat uit drie modules. Het hangt van uw ervaring met computers af met welke module u begint.

– Klik & Tik, de start: in makkelijke taal wordt uitgelegd hoe de computer werkt. Oefeningen gaan over het aanzetten van de computer, het bewegen van de muis, typen, scrollen en naar het internet gaan.

– Klik & Tik, de basis: deze module gaat over het zelfstandig gebruiken van de computer. E-mailen en kopen op internet komen bijvoorbeeld aan bod.

– Klik & Tik, het internet op: dit is de laatste module. U leert bijvoorbeeld downloaden, online formulieren invullen, zoekmachines gebruiken en navigeren op internet.

Einde cursus
Aan het einde van elke module ontvangt u een certificaat. Thuis verder oefenen? Op de website www.klikentik.nl kunt u ook thuis inloggen en bijvoorbeeld nog de module ‘Klik & Tik, samen op ’t web’ volgen, waarin u leert hoe sociale media zoals Facebook werken en hoe u reacties en foto’s kunt plaatsen.

Waar en wanneer
De cursus vindt plaats in Bibliotheek Uden en wordt gegeven op dinsdagmiddag van 15.00-16.30 uur. Deelname aan de cursus is gratis.

Meer info en aanmelden
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Yvonne de Groot, tel. 0413-263101, e-mail: uyg@nobb.nl. U kunt natuurlijk ook met uw vragen terecht in de Bibliotheek Uden

Share This Story, Choose Your Platform!