Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Zaterdag 11 en zondag 12 juli spelen Lida & Hannah Zwaans en Danscollectief Hannah & Margot hun dansvoorstellingen corona-proof op een idyllische plek te Volkel.

Reserveer je ticket snel, want er is maar beperkt plek….

*Aan alle moeders*

Zij is een goede lezer, de beste die ik ken. Ze leest me als een kinderboek: zo simpel, zo doorzichtig. Zelfs als ik niet wil, leest ze me in een ruk uit. Ik ken haar boek ook. Ieder woord, iedere letter. De blanke pagina’s staan vol, maar niet met woorden over haar. Wat is er nog over voor jou, mama?

Een verlangen naar ruimte kan een beklemmend gevoel geven, vooral als het verlangen om voor iemand te zorgen veel ruimte inneemt. Aan alle moeders heet je welkom in een voorstelling waar de ruimte wordt gevuld met warmte, empathie en steun, maar ook met beklemming, zorgen en uitputting. Door de moeder op een voetstuk te plaatsen wordt er ruimte gemaakt voor moeders die de ruimte zelf niet kunnen nemen. Al bewegend door café gastmaal wordt de kwetsbare relatie van een moeder en dochter duidelijk; voor iedereen herkenbaar, maar toch uniek. Deze dansende ode aan de moeder wordt opgedragen aan alle moeders en aan iedereen die er eentje heeft (gehad). Voel mee, herken en laat jezelf verrassen.

*Parpar*

Op een open plek staan twee dansers. Langzaamaan worden zij omringd door het publiek. In een intieme setting wordt het publiek letterlijk en figuurlijk meegevoerd in verschillende scènes. Danscollectief Hannah & Margot stelt middels poëtische, doortastende en soms speelse beelden de vraag wat vrijheid voor eenieder betekent en hoe het wordt gevonden als deze vrijheid je ontnomen wordt. Samen met het publiek onderzoeken ze het nemen, ontnemen en terugpakken van vrijheid. Met een fysieke taal vol herkenbare, intense en intieme momenten slaagt het duo erin om de toeschouwer tot associëren te verleiden.

Hoe zou jij het vinden als jouw vrijheid wordt ontnomen?

Nieuwsgierig geworden? Via https://vimeo.com/395724830  kun je alvast onze trailer zien.

*Wanneer?* Zaterdag 11 juli 14.30 Zaterdag 11 juli 19.30 Zondag 12 juli 19.30

*Waar?* Boekelsedijk 19 te Volkel.

*Hoe zorg je dat je erbij bent?*

Tickets inclusief consumptie zijn voor 12,50 euro te reserveren door een app te sturen naar +31637439985

Share This Story, Choose Your Platform!