I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wie jarig is, trakteert! Daarom geven we een feestje op zaterdag 11 juni tussen 11.00-16.00 uur. Kom ook naar het Feest Der Verbeelding, een feestdag ter gelegenheid van de afsluiting van ons vijfjarig bestaan.  


Workshops, optredens en presentaties Kunst & Co en huisgenoten
Tijdens Feest Der Verbeelding zijn er de hele dag doorlopend presentaties en optredens te zien en horen en workshops te volgen. Zo zijn er muziekpresentaties van de instrumenten: gitaar, viool, blokfluit, klarinet, drums, harp en piano. Ook zijn er optredens van de orkesten De Vrolijke Nootjes, Het Sleutelorkest en Stichting Volgspot. De Bibliotheek organiseert super leuke activiteiten en TIP (Toeristisch Informatiepunt) toont haar aanbod.

Omdat Kunst & Co 5 jaar bestaat is deelname aan alle workshops tijdens Feest Der Verbeelding gratis! De Creatieve Werkplaats, Creatieve Speelplaats en het Ontdeklab zijn de hele dag geopend dus doe gezellig mee en ga aan de slag met vilten, mozaïeken, schilderen, fotografie of andere leuke creatieve activiteiten. In het Ontdeklab (13.30-16.00 uur) ga je aan de slag met wonderlijke technische snufjes en leer je er de coolste dingen mee te maken. Denk aan: animatiefilms maken, tekenen met een robot en zelf een robot bouwen.

Op de website is meer informatie en een tijdschema te vinden waarop alle optredens, presentaties en workshops weergegeven zijn. Kijk voor meer informatie op: www.kunstenco-uden.nl


Graag tot ziens op Feest Der Verbeelding op zaterdag 11 juni!

 Kunst & Co
Platform voor cultuur en creativiteit

Mondriaanplein 16a/18
5401 HX Uden
0413-262285

Share This Story, Choose Your Platform!