Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Zondagmiddag 18 november geeft Gezelligheiskoor Uden samen met Seniorenorkest Uden een concert in Eigen Herd.

Gezelligheidskoor Uden is een gemengd koor van 40 personen. Zij treden veel op in verzorgingshuizen in de regio en muziek festivals. Hun repertoire bestaat zowel nationale als internationale muziek uit de jaren 60-70-80-90. Daarnaast de eigentijdse nummers die ook altijd meegezongen kunnen worden. Zingen is een gezonde inspanning, maar ook gezelligheid staat hoog in hun vaandel. Het koor staat onder leiding van Ria Toonen. Volgend jaar bestaan Gezelligheidskoor Uden 10 jaar en zij zullen dit dan ook muzikaal tintje geven. Kijk voor meer informatie op hun website.

Seniorenorkest Uden bestaat sinds 2001 en is niet meer weg te denken uit de Udense ‘muziek-scene’. De 21 ervaren muzikanten komen uit Uden en omgeving en staan sinds 1 jaar onder de inspirerende leiding van dirigent Wim Mank. Hij weet de muzikanten zodanig uit te dagen dat het repertoire inmiddels met meerdere zéér gevarieerde muziekstukken is uitgebreid. Seniorenorkest Uden verzorgt ongeveer 20 optredens per jaar, vaak in verzorgingshuizen in de grote regio, maar ook op een openluchtconcert, een muziekfestival en samen met bijvoorbeeld een koor. Ook prijst het orkest zich gelukkig met vaste zangeres Mieke Derks (bekend van o.a. ’t Boekels Kwartierke). Het begeleiden van deze fijne zangeres is een extra uitdaging voor de muzikanten en zorgt voor een gevarieerd repertoire. De wekelijkse repetitie in de kantine van FC Uden bezorgt alle leden een muzikale en gezellige ochtend. Het orkest kijkt regelmatig uit naar nieuwe leden en is nu op zoek naar trompettisten. Hun website is: https://senioren-orkest-uden.webnode.nl/

Gezelligheidskoor Uden vindt het fijn op zondagmiddag 18 November samen met Seniorenorkest Uden een leuke middag te mogen organiseren. U mag meezingen, genieten, luisteren, wat u maar wilt. Voor de echte muziekliefhebber een unieke kans om een gezellige zondagmiddag tegemoet te gaan. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur, en de entree is gewoon gratis!

Share This Story, Choose Your Platform!