Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat we het Historisch Café konden organiseren. Ondertussen zijn de vragen aan de Stichting Het Uden-archief van Bressers wel in grote getalen blijven binnenkomen en waar mogelijk beantwoord.

Tijdens deze gratis toegankelijke inloopmiddag beantwoorden Luciën Bressers en Marja Waals van de Stichting Het Uden-archief van Bressers vragen van bezoekers over allerlei onderwerpen die betrekking hebben op de Udense geschiedenis en genealogie. Zij worden daar al jaren in ondersteund door Adriaan Sanders en Wim Rovers. Zonder hun medewerking zou het Historisch Café niet kunnen voortbestaan.

Van tevoren aanmelden is niet nodig, maar als je specifieke vragen hebt, is het fijn als deze tijdig worden doorgegeven via info@udenarchief.nl. Er kan dan ondersteunend materiaal uit de collectie van de Stichting Het Uden-archief van Bressers worden meegebracht.

Share This Story, Choose Your Platform!