Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Zondag middag 5 maart kunt u genieten van de groep de Best Irish Singers & Irish Koffie.

De groep de Best Irish Singers bestaat uit zo’n 20 enthousiaste zangers onder leiding van Ron Vink.

De zanggroep wordt begeleid door een band die typisch Ierse muziekinstrumenten bespelen, zoals gitaar, banjo, viool, bodhrán, accordeon en mondharmonica. Zoals de naam al zegt komt de groep uit het Brabantse Best, waar wekelijks gerepeteerd wordt in Café d’n Ecker. Plezier staat hoog in het vaandel bij de heren, maar dirigent Ron Vink probeert hen ook muzikaal steeds een stapje hoger te brengen.

Tijdens elk optreden weten de Best Irish Singers een echte Ierse “craic” sfeer neer te zetten. De liederen met een wat serieuzere inhoud worden met stijl aan het publiek voorgedragen. Maar het feest komt pas echt op gang als de Best Irish Singers de uptempo pub songs gaan zingen. Hoogtepunten voor de groep zijn ongetwijfeld de reisjes naar Ierland, waar zij inspiratie opdoen, samen zingen en natuurlijk heel veel plezier maken.

Irish koffie is een Brabantse amateurband die met veel plezier Ierse liedjes ten gehore brengt. Liefde, dood, verlies en overwinnen zijn in het Ierse lied even aanwezig als in onze eigen smartlap en het Nederlandse liefdeslied.

Irish koffie blijft het repertoire telkens vernieuwen.

Zij genieten van een ongedwongen café-sfeer, waar iedereen mag meezingen als het lied of de muziek wordt herkend.

Irish koffie repeteert in Eigen Herd met plezier aan een gemêleerd repertoire. De groep bestaat uit Wim op accordeon, Willy met gitaar en backvocals, Lamber met drums en backvocals en Beer met zijn Iers klinkende stemgeluid als leadzanger.

Samen met het publiek maakt Irish koffie van elk optreden een feestje.

 

Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.00 uur, entree € 3,50.

Locatie: Eigen Herd. Rooijsestraat 32, 5401 AT Uden

Share This Story, Choose Your Platform!