I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In het voorprogramma speelt voor U de band Irish koffie.

Irish koffie is een Brabantse amateurband die met veel plezier Ierse liedjes ten gehore brengt.  Liefde, dood, verlies en overwinnen zijn in het Ierse lied even aanwezig als in onze eigen smartlap en het Nederlandse liefdeslied.

Irish koffie blijft het repertoire telkens vernieuwen. Zij genieten van een ongedwongen café-sfeer, waar iedereen mag méézingen als het lied of de muziek wordt herkend. Samen met het publiek maakt Irish koffie van elk optreden een feestje.

 

The Foxes deze fantastische Irish Folk-band uit Amersfoort bestaat inmiddels al 10 jaar.

Allen hebben een groot hart voor hun geliefde Ierse muziek. Zij spelen bekende en minder bekende liederen,  droevige en vrolijke ballades, maar ook ondeugende liedjes. Zij gebruiken daarvoor naast hun stemmen, de typisch Ierse intrumenten als: chromatische knopaccordeon, viool, gitaar, mandoline, banjo, tin-whistle, dwarsfluit, contrabas. The Foxes zorgen voor een onvervalste Ierse sfeer en brengen, naast Ierse traditionals, ook eigen gecomponeerde muziekstukken op het podium.

Laat u verrassen, maar een middag met hen is altijd feest!!

Locatie: Eigen Herd  Rooijsestraat 32  5401AT  Uden

Zondag 6 maart 2022, aanvang 13.30 uur

Entree  € 3,00

 

Share This Story, Choose Your Platform!