I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Mieke Langenhuizen startte al vroeg online op het platform Hyves, daarna volgde Facebook en Instagram. Met een achtergrond in de b2b sales vond ze het fascinerend hoe bedrijven online gingen ondernemen. Naast haar praktische ervaring heeft ze diverse studies afgerond, HBO Social Media Expert, HBO Strategische Marketing, Schrijven voor het Web, en Google Online Marketing.
Mieke Langenhuizen van Social Monday leert je, dat het op social media niet gaat om de likes, maar dat het gaat om zichtbaar zijn. Zichtbaar op een manier dat anderen je gaan onthouden. Mieke ziet nog veel bedrijven berichten plaatsen die verkoperig zijn, dat werkt juist niet. Maar wat werkt wel? Mieke legt het je deze avond uit. Welkom in de wereld van social selling op social media.

Aanvang 20.00 uur Inloop vanaf 19.30 uur.
GRATIS ENTREE!

Share This Story, Choose Your Platform!