Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
Nu corona in direct verband wordt gebracht met leefstijl-gerelateerde onderwerpen is een gezonde sportomgeving actueler dan ooit. Hoe kan jouw vereniging zich voorbereiden op een gezondere sportomgeving voor jong en oud? Of welke vervolgstappen kan jouw vereniging nog nemen? Hoe kun je dadelijk nog meer bezoekers naar je kantine trekken, met kleine aanpassingen je assortiment gezonder maken? Op welke manier kun je het beste je complex rookvrij maken? En hoe ga je om met het schenken van alcohol? Wij leggen uit hoe het zit!
Programma
• Nationaal Preventie-akkoord: NOC*NSF
• De Gezonde sportkantine: Team:Fit
• Rookvrije sportvereniging: GGD Hart voor Brabant
• Verantwoord alcoholbeleid: Novadic Kentron
Ook zullen er praktische tips vanuit andere sportverenigingen gedeeld worden.
Voor wie?
Voor barmedewerkers, bestuursleden, barcommissies en overige geïnteresseerden van alle sportverenigingen. En voor gemeenten die uitvoering geven of willen geven aan het thema gezondheid vanuit een lokaal Sport- en Preventieakkoord.
Wanneer?
Maandag 8 februari 2021 van 19.00-20.00 uur.

Aanmelden?
Je kunt jezelf alvast kosteloos aanmelden via deze link. Na aanmelding ontvang je direct een link waarmee je deel kunt nemen aan de online sessie.

Share This Story, Choose Your Platform!