I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zondag 6 september wandelt IVN Uden over de Berg en Breuk Route. De tocht met een lengte van 6,5 km duurt twee uren en leidt door een afwisselend landschap rondom buurtschap Bedaf. We zien stuifduinen en bossen, lopen langs de Leijgraaf en bewonderen vanaf de knuppelbrug de Peelrandrandbreuk met zijn kenmerkende en unieke wijstgronden. Ervaren natuurgidsen geven uitleg over deze en andere natuurverschijnselen.

Aanmelden is verplicht!

Omdat we werken volgens de corona regels is het aantal deelnemers beperkt; deelnemers zijn verplicht zich aan te melden via: natuurgidsen@ivnuden.nl, vóór vrijdag 4 september.
Vermeld daarbij: wandeling Berg- en Breukroute.

Deelname is zoals altijd gratis!

Na uw aanmelding ontvangt u per mail het tijdstip van vertrek van uw groep. Er zijn vier verschillende tijdstippen, tussen 09:30 en 10:30 uur vanaf de parkeerplaats, tussen Schansweg 10 en 12, 5406 TP Uden.

Trek goede wandelschoenen aan, want we komen ook buiten de gebaande paden!

Meld u tijdig aan, want VOL=VOL.

Share This Story, Choose Your Platform!