Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Zondag 19 maart a.s. een Volendams Muziekspektakel met Kees & Sonja.

Kees Plat en Sonja Onderstal vormen vanaf 1 maart 2020 een duo.

Kees, oprichter, zanger-gitarist van de Tribute to the Catsband en de band Stampvast uit Volendam en Sonja, allround zangeres.

Kees Plat heeft in de zomer van 2012 de beslissing genomen om full time muzikant te worden. De vele optredens waren niet meer te combineren met een baan. Sonja was ook fan van de Tribute to the Catsband en leerde daar Kees kennen.

Ze vertelde dat ze ook zong en diverse singles had gemaakt. Natuurlijk was Kees nieuwsgierig en vond een aantal clips op YouTube. Hij was direct aangenaam verrast door haar mooie stem. Daarna ging het snel, er kwamen een aantal repetitie sessies en een paar try-outs. Omdat Kees regelmatig aanvragen kreeg om iets van BZN te zingen bij solo-optredens, wat niet kan zonder zangeres, werd dat bij een optreden geprobeerd. Het publiek was heel positief en vond het geweldig.

Na het wegvallen van Jan & Anny en de Mon Amour Band werd het idee van een nieuwe show geboren.

Met trots presenteren Kees & Sonja dan ook hun nieuwe show met de grootste hits uit Volendam van The Cats én BZN, maar ook van Anny Schilder, Next One, Jan Smit en vele anderen. Al met al een middag om heerlijk op de muziek te dansen, te buurten of gewoon te genieten. U bent van harte welkom.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.eigenherd.nl of aan de bar bij Eigen Herd

Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.00 uur, entree € 10,00

Locatie: Eigen Herd. Rooijsestraat 32, 5401 AT Uden

Share This Story, Choose Your Platform!