Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op Do 30 Jan 20:00 tot  21:30 uur
Bibliotheek Uden ontvangt op donderdag 30 januari Theo Bouwmans uit Uden. In het kader van KennisMakers verzorgt hij een presentatie over zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostella.
Theo Bouwmans had zich voorgenomen om na zijn pensionering naar Santiago te lopen en dat heeft hij ook gedaan. Met een rugzak vol mooie ervaringen kwam hij thuis. Tijdens zijn presentatie deelt hij zijn prachtige verhalen en foto’s. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor vragen en om met elkaar in gesprek te gaan. Wie eenmaal in Santiago is geweest, raakt het bijzondere gevoel dat hierbij hoort, nooit meer kwijt.
KennisMakers

De presentatie is onderdeel van de serie KennisMakers van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Met deze serie wil de bibliotheek mensen met elkaar verbinden en het uitwisselen van kennis stimuleren.
Toegang is gratis, maar we horen graag vooraf of je erbij bent. Aanmelden kan via contactuden@nobb.nl of in de Bibliotheek.

Share This Story, Choose Your Platform!