Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Zeemanskoor  “HaveNloos”.

Zeemanskoor HaveNloos legt zich met name toe op het zingen van zeemansliederen en shanties in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. De liedjes gaan vaak over het werk aan boord, de kroegen en de mooie meisjes in deze kroegen. Maar ook beschrijven ze de diepe emoties uit het avontuurlijke en regelmatig keiharde zeemansleven.

Zeemanskoor HaveNloos Uden bestaat uit vijfentwintig zangers, twee accordeonisten en een gitarist. Dit alles onder de enthousiaste leiding van Nico Broers.

Dameskoor De Ujese Vrollies.

Twee jaar geleden is Dameskoor De Ujese Vrollies opgericht. Het is een kleinschalig dameskoor met een Nederlands repertoire en een knipoog van liedjes van toen maar ook van nu. Het is een koor dat met passie en overtuiging iedere keer met heel veel plezier optreedt.  Gezelligheid staat hoog in het vaandel, maar ook een stuk zang-kwaliteit telt mee. Zoals ieder koor, zochten ook De Ujese Vrollies naar iets waarmee zij herkenbaar zouden moeten zijn. Dat is de Ujese kers geworden. Op de sjaals en op schorten zijn deze terug te vinden. Op deze manier hebben de dames toch het gevoel dat ze Uden een vertegenwoordigen. Die Ujese kers is inmiddels bekend bij de vele evenementen waar zij opgetreden hebben in de afgelopen 5 jaren. Voor 2019 staan ook al diverse optredens genoteerd.

Bij de Ujese Vrollies is nog plaats voor dames die van gezelligheid en van zingen houden.
Info, tel: 06-22449540.

Beide koren hebben vele mooie liederen in het repertoire die u vast en zeker kent en uit volle borst kunt meezingen!

locatie: Eigen Herd   Rooijsestraat 32   5401AT Uden
Zondag 17 februari 2019.
Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur.

Entree € 2,50.

Share This Story, Choose Your Platform!