Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op zondag 24 november 2019 organiseert Shiloh Bersama een gezellige dansmiddag in Eigen Herd Uden. Op deze Kumpulan treedt de Band Backline op. De Band bestaat sinds oktober 2018 uit: 6 muzikanten en een geluidsman. Zij maken muziek met veel plezier en hebben een vaste fanclub. Backline speelt country, indo rock, reggae en lagu-lagu liedjes. Deze Lagu-Lagu liedjes zijn ontstaan rond 1900 en gaan over de visvangst, roeien, landbouw, de schoonheid van de eilanden en het verlangen. Het samen zingen is belangrijk voor het in stand houden van de identiteit. Alle muzikanten hebben een zeer muzikale achtergrond. 4 Leden van de band speelden 20 jaar bij Second Chance. Verder heeft Backline 4 zangers, die meerstemmig zingen en met z’n allen zorgen zij er voor dat U een gezellige middag beleeft deze verschillende stijlen muziek. Eigen Herd heeft een goede grote dansvloer, met voldoende zitplaatsen. Er is een Indische keuken aanwezig.

Info: Guus Hiraki 06-28353860 Locatie: Eigen Herd Rooijsestaat 32 5401 AT Uden Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur, entree € 6,50

Share This Story, Choose Your Platform!