Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Zaterdag 14 december om 17.30 uur kunnen kinderen met hun ouders en grootouders meedoen aan de traditionele lampionnenoptocht op de Kinderboerderij.

Leerlingen van Gitaaronderwijs Gitarando uit Uden-Boekel laten in de verwarmde serre hun mooiste kerstliedjes horen. Aansluitend gaat de Kerstman voorop in de stoet met kinderen en hun lampionnen om een rondje rond de boerderij te lopen. De rij wordt gesloten door Maria en Jozef met de ezel. Na terugkomst wordt de kerstverlichting ontstoken en de kerststal geopend. Ook worden er door engelen kerstkransjes uitgedeeld. “Vorig jaar deden maar liefst honderd kinderen mee aan de lampionnenoptocht”, glundert Thom Beuker van de Kinderboerderij. Een dansend lint van lichtjes zorgde voor een bijzondere sfeer.

Lampionnen zijn tegen kostprijs te koop op de Kinderboerderij (€ 2,50 per stuk). De kinderen mogen ook hun eigen lampionnen meenemen. Er is koffie, thee, warme chocomel en glühwein te koop in de kantine.

De Kinderboerderij is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden, waarbij de entree gratis is. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Voor informatie kan men contact opnemen met de Kinderboerderij Uden, 0413-250047 of per e-mail: info@kbuden.nl. Kijk voor meer informatie op www.kbuden.nl.

Share This Story, Choose Your Platform!