Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op zondag 10 maart organiseert IVN Uden een lange wandeling via het Voor-Oventje en het Duits Lijntje naar en door de Trentse bossen. Vertrek om 09.00 uur vanaf de kruising Industrielaan / Loopkantstraat in Uden. De wandeling is ruim 14 kilometer lang en zal minimaal drie uur in beslag nemen. De route is niet geschikt voor kinderwagens, rolstoelen of scootmobielen. Neem uw eigen lunchpakket mee. Voor de zekerheid met iets te drinken, mocht er tijdens de lunchpauze geen koffie of thee te koop zijn. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Deze natuur- en cultuurhistorische wandeling over oude wegen en paden, de Trentse bossen en het Duits Lijntje brengt ons 150 jaar terug in de tijd. Onderweg zullen we zien hoe de natuur aan het ontwaken is. En de geschiedenis en de functie van het spoor komen natuurlijk ter sprake. Die hebben zich sinds 1873 ontwikkeld en zijn veranderd. Net als de natuur in dit gebied!

Waar

Kruising Industrielaan-Loopkantstraat
Kruising Industrielaan en Loopkantstraat 30
5405AC Uden

Share This Story, Choose Your Platform!