Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op Tweede Kerstdag kan men van 11 tot 17 uur de levende kerststal bij de Kinderboerderij Uden bezoeken. De kerststal is het tijdelijk onderkomen van Jozef, Maria en het kindje Jezus. Ook levende ezels, geiten, schapen, kippen en konijnen ontbreken niet. In de verwarmde serre kan men diverse drankjes bestellen. De Kinderboerderij is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Volgens bestuurslid Thom Beuker wordt de kerststal per toerbeurt gevuld met ieder uur een nieuwe Jozef, Maria en kerstkindje. “Er zijn dit jaar weer vijf baby’s’ die met hun ouders als Jozef, Maria en het kindje Jezus afwisselend een uur in de stal staan.Uit de reacties van de vele bezoekers, de afgelopen jaren, valt op te maken dat een bezoek aan de levende kerststal tot de verbeelding spreekt. Vorig jaar zijn op Tweede Kerstdag ruim duizend bezoekers de poort gepasseerd, daar doe je het toch voor”, aldus een enthousiaste Thom Beuker.

Kerstverhalen
Voor (groot)ouders met hun kinderen is op Tweede Kerstdag van alles te beleven. Naast de vele boerderijdieren is de Kerstman aanwezig en leest mooie kerstverhalen voor. Ook kunnen de kinderen met hem op de foto. In de tent, bij de vuurkorf, is warme chocomelk, erwtensoep en glühwein te koop. Kinderen kunnen marshmallows roosteren en natuurlijk opeten. Verspreid over de Kinderboerderijboerderij zijn kerstgroepen en kerststalletjes tentoongesteld. De kerststal met echte dieren is tijdens openingsuren te zien tot en met zondag 6 januari 2019.

Voor informatie kan men contact opnemen met de Kinderboerderij Uden, 0413-250047 of per e-mail: kbuden@kpnmail.nl. Kijk voor meer informatie op www.kbuden.nl.

Share This Story, Choose Your Platform!