Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
Deze avond neemt Chantal Walg je mee in de ontdekkingstocht van de avontuurlijke Anders die op zoek gaat naar gezondheid. Het resultaat van de zoektocht zijn 42 verhalen over de betekenis van Positieve gezondheid in een taal die kinderen aanspreekt. Verhalen om samen met een ander gesprek te kunnen voeren over wat gezond zijn en blijven inhoudt en wat je hier in eerste instantie zelf aan kunt doen.

Chantal Walg is naast schrijfster, ook gezondheidswetenschapper en al jarenlang bezig met de veranderingen van ziekte- naar ‘echte’ gezondheidszorg.

De Udense Uitdaging organiseert deze lezing met samenwerkingspartner Bibliotheek Uden. De bijeenkomst is één van de activiteiten, die de Udense Uitdaging samen met een team van partners organiseert in de Nationale Vitaliteitsweek #GOFIT van 20 t/m 26 september

De lezing is gratis bij te wonen. Aanmelden kan per mail naar info@innerrelations.nl, waarna een bevestiging van deelname wordt gestuurd. Vol=vol.

Share This Story, Choose Your Platform!