Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
Op dinsdag 17 januari zal Annemieke van den Ing een publiekslezing geven over Permacultuur

We moeten niet langer leven ván de natuur maar mét de natuur

Hoe permacultuur ons kan  helpen duurzamer met onze eigen omgeving om te gaan.

De problemen vliegen ons aan. Stikstof, methaan, CO2, water tekort, stortbuien, bloedhete zomers, dalend grondwater, wanhopige boeren, wanhopige natuurbeschermers. Als je je dat allemaal aantrekt, doe je geen oog meer dicht. Maar wie is daar mee geholpen?

Maar wat dan? Dat beetje van mij….. ik kan de aarde niet redden.

De burger staat erbij en kijkt ernaar. Of toch niet? Kunnen we misschien toch iets doen gewoon in onze eigen omgeving? In de lezing kijken we hoe we zonder met de vinger naar anderen te wijzen zelf een steentje kunnen  bijdragen. Misschien kunnen de ideeën achter permacultuur ons daarbij een handje helpen.

Op d’n Hof van de Toekomst, die in 2023 10 jaar bestaat, wordt geëxperimenteerd met permacultuur. Annemieke van den Ing lid van d’n Hof en van IVN legt in deze bijeenkomst in kort bestek uit waar permacultuur voor staat en wat het kan betekenen. Geen ingewikkelde theorie, maar praktische voorbeelden uit onze eigen omgeving. Dat beetje van ons doet er wel degelijk toe!!

Share This Story, Choose Your Platform!