Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Lezing over lustopwekkend eten tijdens boekenmaand ‘Nederland leest over voeding’.

Wat is de invloed van eten op de seksuele gezondheid? Verhogen chocolade en perziken echt je libido? En hoe zit het met oesters en asperges? Deze vragen meanderen door de wellustige ontdekkingsreis van Linette Mak, alias De Wilde Boerin. Tijdens de lezing ‘Van Afterdinnerdip naar Afterdinnerwip’, die op 5 november in de Bibliotheek Uden wordt gehouden, neemt ze je mee op haar ontdekkingsreis naar de relatie tussen eten en seks. Laat je informeren en vooral inspireren op deze avond in het kader van Nederland Leest!

Lezing Van afterdinnerdip naar afterdinnerwip
Linette Mak verliet de West-Friese appels, peren en pruimen om vrijetijdswetenschappen en planologie te studeren. Een decennia werkte ze in de food-sector. Sinds een paar jaar bestiert Mak De Wilde Boerderij in Afferden (L), waar ze een heus Hof van Aphrodite heeft gecreëerd. Op een ontdekkingsreis probeert Mak erachter te komen wat de invloed van eten op seksuele gezondheid is.

Heel Nederland leest over voeding
Van 1 tot en met 30 november leest heel Nederland over voeding. Waarom de grootse openbare bibliotheken-campagne over eten gaat? Omdat wij zijn wat we eten.

Kaartverkoop
Kaarten voor de lezing op maandag 5 november, die om 20.00 uur begint, zijn online te koop én in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken, deze kosten 5 euro voor bibliotheekleden en 7 euro voor niet leden.

Share This Story, Choose Your Platform!