Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op uitnodiging van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (NOBB) is woensdag 24 maart in Groene Engel in Oss schrijver en muzikant Auke Hulst te gast. Omdat bij deze activiteit geen publiek aanwezig mag zijn, is deze avond live te zien op het YouTube-kanaal van Bibliotheek Oss. De aanvang is 20.00 uur. De livestream is gratis.

Auke Hulst (1975) groeide op in het buurtschap Denemarken, boven op de gasbel van Slochteren. Zijn jeugd daar stond model voor zijn succesvolle derde roman Kinderen van het Ruige Land (2012) die een groot aantal prijzen won en inmiddels toe is aan de twintigste druk. Andere bekende boeken zijn Slaap zacht, Johnny Idaho (2015) over drie mensen die in een toekomstige wereld samenkomen op een zwaarbewaakt eiland en Ik herinner me Titus Broederland (2016) over de tweelingbroers Broederland die wonen in een afgelegen bos en buiten de samenleving staan.

Naast schrijver is Auke Hulst ook muzikant. Motel Songs (2017) is een reisboek met een cd met liedjes die zijn opgenomen tijdens een roadtrip van Philadelphia naar San Francisco. Later dit jaar verschijnt de derde cd van zijn Nederlandstalige band De Meisjes en een Engelstalige soloplaat die vergezeld gaat van een boekje met literaire verhalen en reisfotografie.

Auke Hulst wordt in Groene Engel geïnterviewd. Ook zal hij een aantal liedjes spelen.

Share This Story, Choose Your Platform!