Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Deze keer is er iets nieuws bij ons lunchbuffet; namelijk een optreden van Zangduo Ton & Sylvia. Zij hebben vroeger in diverse bandjes gespeeld en ook samen opgetreden met een gevarieerd repertoire. Op een gegeven moment verloren ze elkaar uit het oog en ging ieder zijn eigen weg.

In 2013 kwamen ze elkaar gelukkig weer tegen en het klikte meteen weer en zo ontstond het zangduo ‘Ton & Sylvia’. Nu treden ze op met orkestbanden en hebben een uitgebreid repertoire dat ze met heel veel plezier en enthousiasme aanpassen aan de doelgroep.
Het lunchbuffet op 13 juli begint zoals altijd om 12:30 uur, vooraf opgeven voor de lunch is wel noodzakelijk via receptie@muzerijk.nl of 0413 268548 Mee lunchen kost slechts €4,00 per persoon.
Je mag ook alleen komen luisteren naar de muziek, er is gewoon vrije inloop en gratis toegang voor iedereen.

***Op deze middag wordt aan onze vaste Eetpunt, lunch- en ‘MuzeRijk houdt je fit’ gasten, ook de nieuwe MM pas (MuzeRijk-Muziek) uitgereikt, waarmee je dan een gratis kop koffie of thee kunt krijgen tijdens alle muziek activiteiten.
Ja, je ziet het goed: we gaan onze muziekactiviteiten op de woensdagmiddagen vanaf nu uitbreiden.

Share This Story, Choose Your Platform!