Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Historisch café Uden op iedere 1e vrijdag van de maand bij De Bibliotheek Uden.

Tijdens deze maandelijkse inloopmiddag, elke eerste vrijdagmiddag van de maand, zullen Lucien Bressers,  Marja Waals, Adriaan Sanders en Wim Rovers de bezoekers op allerlei gebied te woord staan. Het is vooral de bedoeling om de bezoekers te enthousiasmeren voor de Udense geschiedenis en genealogie. Er kunnen vragen gesteld worden over alle onderwerpen die hiermee in verband staan. Van te voren aanmelden is niet nodig, maar als je specifieke vragen hebt, is het fijn als deze van te voren worden doorgegeven via info@udenarchief.nl. Er kan dan ondersteunend materiaal uit de collectie van de Stichting Het Uden-archief van Bressers worden meegebracht.

Tevens zal er tijdens het Historisch café Uden een “hotline” zijn met het BHIC in Den Bosch, deze chatfunctie is beschikbaar voor zeer specifieke vragen en extra achtergrondinformatie. Verder wil het BHIC regelmatig iets extra’s toevoegen aan deze middagen, zoals uitleg geven over de zoekfuncties van de site van het BHIC.

Locatie: Bibliotheek Uden
Datum: 1e vrijdag van de maand
Tijd: 14.00-16.00 uur inloop

Entree gratis, aanmelden is niet nodig, er zijn 8 computers beschikbaar!
Meer informatie? Mail naar info@udenarchief.nl

Share This Story, Choose Your Platform!