Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
Mannensociëteit in Uden gaat weer van start op maandag 7 juni 2021!
De bijeenkomsten van de Mannensociëteit zijn speciaal voor mannen met geheugenproblemen en worden begeleid door een aantal bevlogen mannen, die ook van gezelligheid houden. Henk van Zutven, Wim Westdijk en Walter Loeffen zijn drie van hen: “Wat wij zoal doen? Dat laten wij vooral afhangen van de vraag. De ene keer zullen dat ‘mannendingen’ zijn. Denk aan biljarten, een kaartje leggen of gewoon wat met elkaar praten en iets drinken. De planning is om de andere bijeenkomst samen een activiteit te ondernemen. Met mooi weer zoeken we de buitenlucht op, bijvoorbeeld midgetgolf of jeu de boules en tijdens de koude wintermaanden denken we aan een museumbezoek.” De sociëteit staat open voor suggesties van deelnemers en/of mantelzorgers. Bij uitstapjes kunnen de dagen en het tijdstip – in overleg met de deelnemers – afwijken.
Deelname is in principe gratis. Wel wordt er per keer een vast bedrag van € 5,00 in de pot gestopt voor consumpties. In geval van overschot worden hiermee eventuele entreekosten betaald. De bijeenkomsten zijn op de eerste en derde maandagmiddag van de maand van 15:00 uur tot 17:00 uur. Wij komen bij elkaar in gebouw MuzeRijk, Klarinetstraat 4, 5402 BE Uden. U wordt verzocht bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Dat kan weer af nadat we zijn gaan zitten (op anderhalve meter afstand).
Aanmelden kan via (06) 54 76 22 35 of noordoostbrabant@alzheimer-nederland.nl

Share This Story, Choose Your Platform!