Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Zondagmiddag 7 november a.s. treedt Koor Zonder Noten, traditiegetrouw, op in Eigen Herd Rooijsestraat 32 Uden. Koor Zonder Noten is opgericht in 1996. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een 45 leden tellende vereniging ingeschreven bij de KvK. Drie accordeonisten, één gitarist, een grote en kleine trom begeleiden de 45 zangers en zangeressen. Hun dirigente is Janine Heuts.

KZN is een koor dat het Nederlandse lied een zeer warm hart toedraagt.

Hun repertoire bestaat dan ook uit smartlappen, levensliederen en hedendaagse meezingers van bv Frans Bauer, Dana Winner, André Hazes, Benny Neyman, de Havenzangers, Guus Meeuwis en vele anderen.

Zij zingen op festivals in de wijde omgeving, maar treden ook op voor mensen met een beperking, in zorgcentra. Bij optredens willen zij graag iets gezelligs, maar ook zeker iets goeds presenteren. Samen met onze dirigent streven zij naar een nog beter niveau.

MANNENAKKOORD is een Eindhovens gay (homo/bi) mannenkoor dat is opgericht op 16 maart 2016. Hun dirigente is Janine Heuts.

Het koor bestaat momenteel uit circa 20 mannen en heeft een breed repertoire. Naast bekende nummers zingt Mannenakkoord ook nummers die speciaal voor het koor zijn geschreven.

Door een speelse choreografie is een optreden van Mannenakkoord geen statisch gebeuren maar een waar kijk- en luisterspektakel.

Mannenakkoord heeft de ambitie om te groeien! Dus heb je een muzikaal gevoel dan nodigen zij je uit om eens vrijblijvend te komen kijken en luisteren op een repetitie.

Stuur een e-mail naar: info@mannenakkoord.nl voor verdere informatie.

 

 

Beide koren hebben vele mooie liederen in het repertoire die u vast en zeker kent en uit volle borst kunt meezingen!

 

Koor Zonder Noten hoopt weer vele trouwe fans te mogen ontmoeten.

De middag begint om 13.30 uur en wordt afgesloten rond 16.45 uur met een gezellige samenzang van beide koren.

Zaal:  Eigen Herd  Rooijsestraat 32  5401AT  Uden

Aanvang 13.30 uur, zaal open om 13.00 uur, entree gratis

Bij binnenkomst vaccinatiebewijs tonen of een negatief testbewijs van maximaal 24 uur.

Share This Story, Choose Your Platform!