Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
Het is zomer en tijd om de teugels wat te laten vieren. Op zondag 7 juli wordt het Mellepark- na de kinderkleedjesmarkt die om 12.30 uur start- omgetoverd tot een knusse Buitenbioscoop. Deze dag even geen EK voetbal maar voor het 3de jaar op rij komt de bioscoop naar je toe, in je eigen wijk, in je eigen Mellepark. Even niets moeten levert vaak de mooiste momenten op, de openluchtbioscoop brengt mensen samen. Kom lekker op je eigen kleedje of stoel een mooie film kijken!
Om 15. 00 uur start de familiefilm Coco van Disney/ Pixar. Een gezellige film voor het hele gezin. Het prachtig en kleurrijk verhaal dat gaat over de band tussen familie en het respect voor overleden dierbaren. De boodschap dat de overledenen blijven voortleven zolang wij ze herinneren, is een prachtige en troostrijke boodschap voor alle leeftijden.
Om 19.00 uur starten we met de avondfilm Elvis. Een mooie muziekfilm over het leven van the King of Rock en Roll uit Memphis.
Zorg dat je op tijd bent voor een mooi plaatsje op het veld. Niet vergeten, je eigen stoel, plaid voor als het afkoelt & bescherming de tegen zon of regen mee te nemen. Nodig ook je buren en vrienden uit en maak het vooral gezellig zodat we er een mooi wijkevenement van maken. Neem het overgebleven afval weer mee naar huis of zorg ervoor dat het in de daarvoor bestemde vuilnisbakken terecht komen.

Share This Story, Choose Your Platform!