I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

UITNODIGING VOOR ALLE SENIOREN IN UDEN.

De afgelopen twee jaren met Corona waren een forse aanslag op zowel onze lichamelijke als geestelijke gezondheid. ‘MuzeRijk houdt je fit’ doet daar wat aan. Wij nodigen dus alle senioren in Uden uit daarvan te profiteren en met ons mee te doen. Kosten slechts Euro 3 per keer. Koffie/thee Euro 1,00.

Vanaf donderdag 10 februari zijn we in MuzeRijk met een groep van 16 enthousiaste deelnemers, een uniek project voor senioren gestart. Het zorgen voor en behouden van lichamelijke en geestelijke fitheid staat daarbij voorop.

Het programma waarbij ontspanning én gezelligheid het belangrijkste zijn, ziet er als volgt uit: eerst 45 minuten onder professionele leiding bewegen en daarna gezellig napraten onder het genot van een drankje, met (regelmatig live) muziek die mede door de deelnemers wordt gekozen.

Voor meer informatie; of om je op te geven, bel of e-mail je naar:
Koos Michilsen, 06-19468754 of koos@safedoc.nl

Share This Story, Choose Your Platform!