Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Zondag 13 november 2021 een muzikale middag in Eigen Herd Uden.

 

Irish koffie is een Brabantse amateurband die van harte Ierse liedjes ten gehore brengt. Ierland en het vroegere Brabant zijn aan elkaar verwant wat betreft soberheid van leven. Beide volken leefden op de turf, het agrarische bestaan. Zingend kwamen de verhalen los en trokken we er ons aan op om dóór te kunnen gaan. Liefde, dood, verlies en overwinnen zijn in het Ierse lied even aanwezig als in onze eigen smartlap en het Nederlandse liefdeslied.

Irish koffie is het beste van twee werelden; we zingen de Ierse songs en we drinken bij de nuchtere repetities onze koffie. Irish koffie repeteert in Eigen Herd serieus en met plezier aan een gemêleerd repertoire. De groep bestaat uit Wim op accordeon, Willy met gitaar en backvocals, Lamber met drums en backvocals en Beer met zijn Iers klinkende stemgeluid als leadzanger. Wat Irish koffie betreft is er altijd een ongedwongen café-sfeer, waar iedereen mag méézingen als het lied of de muziek wordt herkend. Samen met het publiek maakt Irish koffie van elk optreden een feestje.

 

Zeemanskoor  “HaveNloos”.

Zeemanskoor HaveNloos legt zich met name toe op het zingen van zeemansliederen en shanties in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. De liedjes gaan vaak over het werk aan boord, de kroegen en de mooie meisjes in deze kroegen. Maar ook beschrijven ze de diepe emoties uit het avontuurlijke en regelmatig keiharde zeemansleven.

Zeemanskoor HaveNloos Uden bestaat uit vijfentwintig zangers, twee accordeonisten en een gitarist. Dit alles onder de enthousiaste leiding van Nico Broers.

 

Zaal: Eigen Herd  Rooijsestraat 32  5401AT  Uden

Aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.00 uur, entree € 2,50

Bij binnenkomst vaccinatiebewijs tonen of een negatief testbewijs van maximaal 24 uur.

Share This Story, Choose Your Platform!