Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Natuur in Eigen Hand organiseert jaarlijks een bijeenkomst voor mensen die zelf aan de slag willen met de ontwikkeling van natuur in hun omgeving of concrete plannen hebben om nieuwe natuur in Noord-Brabant te maken. Daarnaast reikt Natuur in Eigen Hand ieder jaar een aantal prijzen uit aan Brabantse projecten die mensen in beweging brengen en een bijdrage leveren aan de biodiversiteit.

Bijeenkomst: 10 oktober 2024 aanvang 19u

Tijdens de Natuur in Eigen Hand-bijeenkomst leer je van inspirerende voorbeelden, kan je je ervaringen delen en bieden we concrete handvatten om van idee naar realisatie te komen. Denk daarbij aan financiering, het betrekken van vrijwilligers en kansen voor de biodiversiteit in kaart brengen.

Meer informatie en aanmelden

Prijsvraag

Wil je zelf natuur aanleggen in stad of buitengebied en heb je (financiële) ondersteuning nodig bij de realisatie van jouw plannen? Groen Ontwikkelfonds Brabant en de Provincie Noord-Brabant belonen de drie beste projectplannen met een eenmalige bijdrage van elk € 5.000.

Meer informatie en meedoen

Share This Story, Choose Your Platform!