Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Schuif aan bij Natuurontbijt IVN Uden!

Op zondag 19 augustus biedt IVN Uden u een Natuurontbijt aan. ’s Morgens om 09:00 uur gaan we in het buitengebied aan tafel. Als het weer het even toelaat in de buitenlucht, anders gaan we naar binnen. Het ontbijt wordt gevolgd door een ochtendwandeling over de Stuifduinen en de bossen van Bedaf onder leiding van ervaren natuurgidsen. Ook nemen we een kijkje Achter de Berg. Omstreeks 12:00 uur zijn we terug.

Vroeg in de ochtend, de zon komt langzaam op. Vogels fluiten hun melodie. De natuur wordt wakker. Zomergeuren worden geleidelijk sterker. Geen mooiere gelegenheid om de zondag te beginnen. Zo zie je op een unieke manier de natuur ontwaken, samen met uw kinderen, partner, vriend of vriendin.

Tijdig aanmelden!

IVN Uden ontvangt u die dag ’s morgens om 09:00 uur aan de Raktweg 9, 5406 TV  Uden. Daar wacht u een rijk gevuld ontbijtbuffet met vers producten.

Uw bijdrage in de kosten is gering:
5 euro per persoon, kinderen t/m 12 jaar: 2,50.

Aanmelden kan per telefoon 06 – 13 05 28 86
of per e-mail via lelies@home.nl.

Maak uw reservering definitief door betaling op de bankrekening van IVN Uden: NL95 RABO 0151 9649 47, onder vermelding: Natuurontbijt.
Opgave en betaling graag vóór donderdag 16 augustus 2017.

Meldt u tijdig aan; het aantal deelnemers is beperkt tot 40!

Share This Story, Choose Your Platform!