Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Zondagmiddag 12 januari gaan we samen muzikaal het nieuwe jaar in met Vino Sette. Zij bestaat uit zeven enthousiaste leden en oud-leden van de Osse Opera (opgericht in 1932) Ada van Dijk en Coby van Zanen zijn sopranen, Selma van der Veeken is alt, Gert-Jan Masselink en Frans Govers zijn de tenoren, Paul Raes is bas en Arnold Siemons bedient de toetsen.
Door hun jarenlange deelname aan de Osse Opera hebben zij een heel erg veel ervaring met het zingen van allerlei soorten liederen. Dat is terug te lezen in het programma van Vino Sette. Er komen diverse zang – en muziekstijlen voorbij. Bijvoorbeeld een Hollands en een Engels blokje, maar ook drinkliederen behoren tot hun repertoire. Een paar titels zijn: Margrietje, het dorp, Molly Malone, Quand le soleil dit bonjour, Im weissen Rössl en Trink trink Brüderlein.
Vino Sette zorgt voor een aangename sfeer en een heeft nauw contact met het publiek. Al met al een middag om heerlijk te genieten en samen te proosten op het nieuwe jaar. U bent ook in 2020 weer van harte welkom in Eigen Herd Uden.
Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur, entree GRATIS

Share This Story, Choose Your Platform!