Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

De Groep Openluchtspel van Naat Piek speelt de voorstelling Once upon a time in Uden (covid-versie) gebaseerd op het verhaal van Snorro. geregisseerd door Willen Schouten

Wat doe je wanneer je te horen krijgt dat het toneelstuk waar je bijna een jaar hard aan hebt gewerkt niet doorgaat door de gevolgen van Covid-19? Precies: alsnog spelen. Door enkele spelers werd er besloten om in het binnentheater het toneelstuk een nieuw leven in te blazen. Waarom? Omdat het maken van theater hen bindt. En binding is de basis van vertrouwen. Met een gezamenlijk doel moet het toch lukken om onzekerheden, angsten en persoonlijke vendetta’s opzij te schuiven. Ontdek wat een onzekere periode doet met mensen in dit actuele toneelspel, waar heldendom het centrale thema is en relaties de basis vormen van het begin tot het einde. Zoals Snorro himself het zou zeggen: “De situatie is penibel, maar Snorro is niet voor een gat te vangen.”

Vestzaktheater Naat Piek
Pnemstraat 1
5406 XA Uden
0413-261622
secretariaat@naatpiek.nl

10-11-17-18 Oktober 2020  aanvang: zaterdag 20:00u en zondag 14:00 uur
Je betaalt het bedrag dat je de voorstelling waard vindt

Share This Story, Choose Your Platform!