Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op zoek naar (ander) werk: online workshop Walk&Talk

Bibliotheken Oss, Uden en Veghel organiseren elke maand een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk: Walk&Talk. Voor deze online bijeenkomst slaan we de handen ineen. Graag nodigen we je uit voor een gratis online bijeenkomst op donderdag 11 februari van 10.00 tot 11.30.

Meld je aan via http://bit.ly/walktalk11febr om online deel te nemen.

Gastspreker en thema bijeenkomst
De gastspreker van deze bijeenkomst is loopbaancoach Jeanne van Delst van ZPM Training&Coaching. Wanneer je je baan verliest, verlies je de zekerheid. De focus op de toekomst verandert omdat je nog niet weet wat deze gaat brengen. Je ondergaat een veranderingsproces. Jeanne gaat tijdens deze Walk&Talk in op wat er gebeurt als je je baan verliest en hoe je de focus op de toekomst kunt brengen. Verder vertelt zij over hoe je belemmeringen kunt overwinnen zodat je weer meer zelfvertrouwen krijgt in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Walk&Talk voor werkzoekenden
De maandelijkse Walk&Talk zorgt voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ziet het zoeken naar werk er voor iedereen anders uit. Tijdens de bijeenkomsten worden steeds praktische informatie en tips gecombineerd met de praktijkervaring van de deelnemers.

Meld je hier aan voor de gratis online bijeenkomst voor werkzoekenden: http://bit.ly/walktalk11febr

Share This Story, Choose Your Platform!