Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
Weet jij wie je voorouders zijn?

Bibliotheek organiseert gratis workshop Stamboomonderzoek

Ga mee terug in de tijd. Waren je voorouders burgemeesters, handelaren, bouwers, boeren of misschien wel van adel? Wil je weten hoe je begint aan een stamboomonderzoek of loop je vast in je huidige onderzoek? Neem dan deel aan de gratis online workshop ‘Stamboomonderzoek’, georganiseerd door de Bibliotheek en Stadsarchief Oss. De workshop wordt twee keer georganiseerd: op maandag 22 februari van 19.30 tot 21.00 uur en op woensdag 24 februari van 10.30 tot 12.00 uur.

Meld je aan via http://bit.ly/workshopstamboomonderzoek om verzekerd te zijn van een plek, want vol is vol.

Gratis Workshop Stamboomonderzoek

In de workshop ‘Stamboomonderzoek’ krijg je antwoord op verschillende vragen. Zo gaan we kijken naar wat belangrijke websites zijn waar je op kunt zoeken. Je leert kijken naar aktes van de burgerlijke stand en maakt kennis met gegevens uit de periode vóór Napoleon. Ook leer je hoe je de gevonden gegevens het beste kunt noteren. Na deze workshop kun je een begin maken met je eigen familiegeschiedenis en je verborgen verleden gaan ontdekken. De workshop wordt gegeven door Arnout van Erp van Genealogisch Bedrijf van Erp. Hij is al heel wat jaren bezig met historisch onderzoek en is werkzaam bij het Brabants Historisch Informatie Centrum te ’s-Hertogenbosch

Klik hier om je aan te melden: http://bit.ly/workshopstamboomonderzoek

Share This Story, Choose Your Platform!