Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Gewoon Goed is een initiatief van PlanH Werkt, specialist op het gebied van re-integratie (zowel op het gebied van arbeid als maatschappelijk) en WMO begeleiding.
 Onze stichting biedt een laagdrempelige inloop (huiskamer/café), een weekprogramma, workshops, een houtwerkplaats, een retro winkel en verder alles waar jouw interesse ligt. We bieden duurzame en passende dagbesteding en arbeidsmogelijkheden voor iedereen.

Aan de Udenseweg hebben we met vrijwilligers, deelnemers en de gemeente Uden een kinderdagverblijf omgetoverd tot een plaats waar iedereen kan meedoen en iets voor zichzelf en de ander kan betekenen. Van maandag tot en met zaterdag kan iedereen hier terecht voor een kop koffie, een praatje, een heerlijke lunch, advies, vrijwilligerswerk, opdoen van werkervaring of het volgen of geven van een workshop.

Gewoon Goed wil samen met burgers uit Uden en omgeving, maatschappelijke initiatieven en geïnteresseerde bedrijven uit de omgeving kwetsbare mensen de mogelijkheid geven weer mee te doen en stappen te zetten om eigen wensen te verwezenlijken. We werken voor en door elkaar en geven producten graag een 2e kans. Zo willen we bijdragen aan een circulaire economie.

Share This Story, Choose Your Platform!